logga

Rent hemma - det är LYCKA!
facebooktwitt

Om oss

Hemlycka är ett lokalt serviceföretag med säte i Höllviken och med fokus på service i privata hem. Vi erbjuder återkommande städning och även andra tilläggs tjänster såsom, strykning, tvätt, matlagning eller annan hemservice såsom fönsterputsning, storstädning, flyttstädning, trädgårdservice etc.

Med oss får ni professionell hjälp hemma och möjlighet att använda sparad tid till Er familj, vänner, hobby, eller ”business”. Vår fokus på privata hem gör att du får rätt hjälp av personal som är utbildad och trivs med hemservice. Tjänsterna anpassar vi utifrån dina behov.

Det är viktigt att våra tjänster känns trygga, pålitliga, flexibla och bekväma för Er. Därför får ni i stort sett alltid samma städerska. Vi har givetvis en ansvarsförsäkring och väl etablerade rutiner rörande nyckelhantering.

Tack vare RUT-avdraget får du hjälp hemma men betalar bara 50% av priset. Dessutom kan du få ett ännu lägre timpris när du abonnerar på våra tjänster. Hämta abonnemangs-prislistan.

Det är enkelt att anlita oss! Vi genomför alltid ett kostnadsfritt besök där vi gemensamt ser över Era behov, önskemål och Ert boende.
 
 
 
 
 
 

 • Postadress

  Klockarevägen 17c
  23636 Höllviken , Sweden
 • Kontakt

  e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Tel: 040 607 59 70

 • Rutavdrag

  Rutavdraget ger dig rätt att dra av halva arbetskostnaden för hushållsnära tjänster.